<    خدمات ما          >

<    توسعه کسب و کار          >

        در بستر دیجیتال

ما با در نظر گرفتن نیاز فعلی کسب‌و‌کار شما، هدف‌گذاری های لازم را جهت ورود یا توسعه آن در بستر دیجیتال انجام می‌دهیم و با ارائه یک برنامه عملیاتی مختص کسب‌و‌کارتان، شما را در دست‌یابی به اهداف تجاری‌تان همراهی می‌کنیم. 

در این مسیر تیم مدیریت پروژه ما، پروژه‌‌ی شما را تا رسیدن به نتایج هدف‌گذاری شده هدایت می کنند.

<    طراحی وب‌سایت          >

وبسایت یکی از نقاط تماس مهم برند شما با مشتری است و کاربران از طریق آن با اهداف و ارزش های کسب و کارتان آشنا می شوند. ما با بهره‌گیری از تکنولوژی های به روز، وب‌سایت‌ شما را در جهت تحقق این اهداف و ارزش ها طراحی می‌کنیم.

طراحی

فروشگاه آنلاین

 برای عرضه محصولات و خدمات شما در بستر دیجیتال فروشگاه‌های آنلاینی را طراحی می کنیم تا مشتریان شما بتوانند در هر زمان و مکانی به محصولات یا خدمات شما دسترسی داشته باشند.

طراحی وب‌سایت

معرفی کسب‌وکار

 برای معرفی جامع و کامل کسب و کار شما که شامل معرفی، راه‌های ارتباطی، چشم‌اندازها و خدمات و … در بستر دیجیتال وب‌سایتی را طراحی می کنیم تا بعنوان یک نقطه تماس مهم برند به صورت کامل و اثربخش خود را به مشتریانتان معرفی کنید.

طراحی ui/ux

جهت ایجاد تجربه منحصر به فرد برای کاربران، ما تمام فرآیندهای طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری را از تحقیقات کاربران گرفته تا طراحی هویت بصری برند در صفحات وب، انجام می دهیم. ما تلاش می کنیم تا بتوانیم تصویر متمایزی از کسب و کار شما ارائه دهیم و به جایگاه‌سازی برند شما در ذهن مخاطب کمک کنیم.

مدیریت دیزاین

و محتوا

مدیریت محتوای وب‌سایت شما را برعهده می‌گیریم. تمامی محتواهای وبسایت شما از جمله عکس‌ها، ویدیوها، متون و …  را در جهت اثرگذاری بهتر بر مخاطبان و انتقال صحیح پیام و ارزش‌های کسب‌و‌کارتان، طراحی و پیاده‌سازی می‌کنیم.

<    طراحی و تولید نرم افزار           >

ما برای حل چالش‌های کسب‌و‌کارها در بستر دیجیتال، راه‌حل‌های نرم افزاری مختص هر کسب‌و‌کار را طراحی کرده و یا به توسعه آن می‌پردازیم. روند تولید و توسعه نرم‌افزار شامل مراحلی است که به «چرخه حیات تولید نرم‌افزار» معروف است. شروع این چرخه با برنامه‌ریزی و تحلیل نیازمندی‌های کسب و کار در دنیای واقعی و انطباق آن با سیستم‌های نرم‌افزاری می باشد. پس از آن طراحی و تدوین سند نیازمندیهای نرم‌افزار در دستور کار قرار گرفته و تمامی برنامه‌ها و تجزیه و تحلیل‌های صورت گرفته شامل شناخت کسب و کار، اشخاص و ذینفعان کسب و کار، رابط کاربری گرافیکی، ساختار پایگاه داده و … در آن ثبت خواهد شد. در مرحله بعد تولید و توسعه نرم‌افزار طبق جزئیات سند مهندسی نرم‌افزار که در مرحله قبل تدوین شده است آغاز شده و پس از پایان آن فرایند پیاده سازی نرم‌افزار آغاز خواهد شد.

تدوین سند

نیازمندی‌های نرم‌افزار

پیدا کردن بهترین مسیر جهت رسیدن به مقصد در یک شهر یا کشور استفاده از نقشه راه‌ها می‌باشد. بر همین اساس در مسیر طراحی و پیاده‌سازی یک نرم‌افزار نیز به نقشه‌ای جهت پیدا کردن بهترین مسیر نیاز است و رسیدن به محصولی با کیفیت بدون نقشه امری بعید به نظر می‌رسد.
بهترین راه جهت هماهنگی هر چه بیشتر بین اعضای تیم و سایر ذینفعان هر پروژه و همچنین یکسان سازی خط فکری آنها، مستند سازی نیازهاست. این امر سبب می شود که همگی با انتخاب هدفی شفاف به درستی به سمت آن گام بردارند.
سند نیازمندی‌های نرم‌افزار که با عنوان «سند مشخصات نیارمندی‌های نرم‌افزار» نیز شناخته می‌شود سندی است که نگارش آن پیش از شروع پروژه پیاده‌سازی نرم‌افزار شروع و تمامی چالش‌ها، ویژگی‌ها و همه آنچه نیاز است تا به واسطه این محصول برطرف شود را پیش‌بینی و توصیف می‌کند.
این سند توسط تیم فنی توسعه نرم‌افزار نگارش خواهد شد و سایر متخصصین و همچنین ذینفعان پروژه می‌بایست در نگارش سند همراهی لازم را با تیم فنی داشته باشند.
در این سند هدف اصلی از تولید محصول نرم‌افزاری، شناسایی مخاطبین، نوع استفاده از نرم‌افزار، حوزه کاری آن، نیازهای کاربران، فرضیات و وابستگی‌ها، ویژگی‌ها و الزامات سیستم، نیازمندی‌های عملیاتی، الزامات روابط خارجی، ویژگی های سیستم و نیازمندیهای غیر عملیاتی سیستم گنجانده خواهد شد.

پیاده‌سازی

و توسعه نرم‌افزار

فرایند پیاده‌سازی نرم‌افزار با بررسی دقیق سند نیازمندی‌های نرم‌افزار آغاز خواهد شد. به طور کلی در استارباد فرایند پیاده‌سازی نرم‌افزارها بر اساس متدولوژی چابک (Agile) و به طور اختصاصی با متد اسکرام صورت می‌پذیرد. این روش ضمن اینکه سرعت بیشتری به فرایند تولید و پیاده‌سازی محصول می‌بخشد باعث هماهنگی بیشتر بین اعضای تیم فنی و ذینفعان خواهد شد.
طراحی رابط کاربری نرم‌افزار با توجه به نوع کاربری نرم‌افزار و جامعه مخاطبین آن بر اساس تجربه کاربری تعیین شده در سند آغاز شده و پس از پایان طراحی تیم فنی اقدام به پیاده‌سازی آن می نمایند. پیاده‌سازی رابط کاربری در نرم‌افزارهای تحت وب به صورت SPA (رابط کاربری تک صفحه‌ای) خواهد بود که از نظر تجربه کاربری برتری چشمگیری نسبت به رو‌ش‌های دیگر دارد. به موازات فرایند طراحی رابط کاربری، فرایند پیاده‌سازی سمت سرور نرم‌افزار شروع خواهد شد. در سمت سرور تیم فنی نیازمندی‌های سرور، پایگاه داده و سایر فرایندهای مربوط به آن را پیاده سازی و جهت ارتباط با رابط کاربری آماده می کنند. در نهایت پس از انجام فرایندهای تست و آزمون نرم‌افزار بر اساس استانداردهای موجود، نصب و پیاده‌سازی محصول نهایی بر روی سرورها انجام می شود.